Представаљамо издања Завода на Сајму књига

0
189

Завод за заштиту природе Србије на 66. Београдском међународном сајму књига, представиће издавачки опус на тему заштите природе у периоду од 21. до 30. октобра 2023. године у Хали 4 (улица Јована Скерлића штанд бр. 4071)

Промоција најновијих издања Завода за заштиту природе Србије, Заштићена подручја Србије и Заштићено геонаслеђе Србије одржана јеу уторак 24. октобра 2023. године са почетком у 12:00 часова у сали за промоције Јован Јовановић Змај у Хали 1А Београдског сајма.

Најпосећенија сајамска манифестација, Београдски сајам књига, права је прилика да се заинтересована јавност упозна са публикацијама Завода, као што су монографије о заштићеним подручјима и врстама: Национални парк Тара – 40 година постојања, Парк природе Шарган-Мокра гора, Сиви соко, Храстови Србије, Белоглави суп, приручници за препознавање врста: Сторго заштићене врсте дрвећа и жбунова у Србији и Приручник за врсте под контролом промета.

На штаду Завода сви посетиоци имаће јединствену прилику да  набаве монoграфије из едиције о природном наслеђу Свете Горе и манастира Хиладар: Фотомнографија: Природна баштине Хиландара и Свете Горе, Хиландар: Лековито биље у Богородичином врту, Водоземци и гмизавци Хиладара и Птице Свете Горе и Хиландара, као и  едиције Црвених књига које сабирају највреднија сазнања за заштиту врста: Црвена књига птица Србије и Црвена кнњига правокрилаца Србије, као и бројна издања научног, стручног и популарног карактера из области заштите природе.

Посетите нас наш штанд на Сајму књига у Хали 4,  где  се издања Завода, и ове године, могу  купити по сниженим, сајамским ценама.