Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

O zaštiti prirode na 15. Međunarodnom sajmu ekologije EcoFair

Zavod za zaštitu prirode Srbije predstaviće aktuelnosti i značaj rada u oblasti zaštite prirode na 15. Međunarodnom sajmu ekologije EcoFair i 14. Međunarodnom sajmu energetike, koji se održavaju u periodu od 03. do 05. oktobra 2018. godine na Beogradskom sajmu.

U cilju ukazivanja stručnoj i široj javnosti na stanje i potrebe daljih anagažovanja u zaštiti prirodne baštine, pozivamo Vas da nas posetite na našem štandu u Hala 1, br. 1302.

Na sajamskom štandu predstavićemo posetiocima novine u oblasti zaštite divljih biljnih i životinjskih vrsta, geodiverziteta, prirodnih dobara i usklađivanja zaštite i razvoja predela kroz bogat multimedijalni vizuelni materijal i razgovor sa stručnim saradnicima.

Predstavnici Zavoda učestvovaće i u pratećem stručnom i obrazovnom programu Sajma:

- U okviru Konferencijskog programa imaće izlaganje na temu „Obnovljivi izvori energije i zaštita prirode”,u petak 05. okotobar 2018. u Zelenoj sali Hale 1 u periodu od 11:40 do 12:20 sati

- Na sajamskom prostoru predviđenom za održavanje obrazovnih programa za decu predškolskog i školskog uzrasta u Hali 1a, u četvrtak 04. oktobra 2018. biće realizovane radionice: „Znanjem protiv straha, na primeru stršljena i zmija“ u periodu od12:00 do 12:30 časova, „Eko skakalica na temu ugroženih vrsta“ u periodu od 14:00 do 14:15 časova, i „Pronađi moju kuću - koliko su ugrožena staništa pojedinih vrsta“ u periodu od 16:00 do 16:10 časova.

Ulaznica se može obezbediti registracijom na web portalu www.sajamekologije.rs (u meniju pod - Registracija).

Program pratećih dešavanja na Sajmu možete preuzeti ovde

Program svih radionica za učenike, koje će se tokom Sajma održavati u Hali 1a, možete preuzeti ovde.

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.