Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

O zaštiti prirode na 14. Međunarodnom sajmu ECO FAIR

Zavod za zaštitu prirode Srbije predstaviće od 04. do 06. oktobra 2017. godine na 14. Međunarodnom sajmu ECO FAIR, na svom štandu u Hali 1 Beogradskog sajma, akcije zaštite vrsta u prirodnim staništima i urbanim sredinama i značaj zaštićenih područja.

Zavod će učestovati i u okviru Konferencijskog programa sajma ECO FAIR na temu „MERE ZAŠTITE BIODIVERZITETA“, koju će predstaviti dr Rastko Ajtić, kao i najnovija poster izdanja Zavoda iz serijala „BIODIVERZITET SRBIJE“ o insektima iz grupe prvokrilci i vodene device u četvrtak, 05. oktobar 2017. godine u periodu od 16:20 do 17:00 časova u Zelenoj sala (Hala 1a).

Istog dana, u četvrtak 05. oktobra na svom štandu, Zavod će realizovati u periodu od 14:00 do 16:00 časova obrazovnu akciju „Znanjem protiv straha“, u cilju predstavljanja karakteristika i značaja zmija za životnu sredinu i time oslobađanje od iracionalnog straha koje je dovelo do njihovog bezrazložnog ubijanja, tako da su sve domaće vrste ovih životinja zaštićene kao ugrožene vrste.

Pozivamo Vas da budete naši gosti na štandu Zavoda za zaštitu prirode Srbije i pogledate prezentaciju u okviru Konferencijskog programa sajma.

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.