Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

IV susret organizacija za zaštitu prirode „PARTNERSTVOM KA ZAŠTITI PRIRODE“

Zavod za zaštitu prirode Srbije organizuje IV susret organizacija za zaštitu prirode „PARTNERSTVOM KA ZAŠTITI PRIRODE“ u četvrtak, 22. decembra 2016. godine u Beogradu sa početkom u 12 časova u sedištu Zavoda za zaštitu prirode Srbije (Dr Ivana Ribara 91, Novi Beograd).

Susret ima za cilj da okupljanjem svih relevantnih institucija i organizacija koje se bave zaštitom prirode (državne institucije, upravljači zaštićenih prirodnih dobara, nevladine i druge organizacije civilnog društva) ukaže na važnost saradnje svih subjekata u ovoj oblasti, kao i da podstakne dalje umrežavanje organizacija civilnog društva u ovoj oblasti.

Glavne teme skupa biće posvećene saradnji u realizaciji projekata i programa ustanovljavanja nacionalne ekološke mreže i izrade crvenih lista i knjiga ugroženih vrsta u Srbiji, kao i strateških dokumenata u zaštiti prirode, bio i geo diverziteta.

Učesnicima skupa ovim povodom obratiće se predstavnici Ministarstva za poljoprivredu i zaštitu životne sredine, Zavoda za zaštitu prirode Srbije, Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Departmana za biologiju i ekologiju PMF-a Univerziteta u Novom Sadu, Društva za proučavanje i zaštitu ptica Srbije i GIZ Srbije (program biodiverziteta/ORF BD).

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.