Zavod za zaštitu
prirode Srbije

MИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Ministarstvo zaštite životne sredine

Kreativna radionica: Redizajn izložbene postavke „Zaštita prirode u Srbiji“

Izložba kao učionica o prirodi

Zavod za zaštitu prirode Srbije 18. i 19. novembra biće otvoren za sve inovacije i kreativne ideje studenata u cilju iznalažanje rešenja za prostorno i vizuelno unapređenje stalne izložbene postavke „Zaštita prirode u Srbiji“. Tematska kreativna radionica biće održana u saradnji i organizaciji udruženja ECOIST.

Učesnici radionice imaće priliku da saznaju o značaju naše prirodne baštine, uče da rade u timu, analiziraju, razmenjuju mišljenja i stavove, imaju brainstorming sesije. Ovim putem izložba „Zaštita prirode u Srbiji“ otvorena je za predloge kako omogućiti posetiocima da samostalno pronalaze informacije, odnosno da uvođenjem elemenata ineraktivnosti postane jedinstvena učionica o zaštiti prirode. Više informacije o organizaciji radionice možete naći na web site-u udruženja ECOIST (www.ecoist.rs).

Izložbena postavka „Zaštita prirode u Srbiji“ namenjena je kako učenicima i studentima, tako i drugim zainteresovanim grupama da upoznaju vrednosti i karakteristike naše prirodne baštine i aktivnosti njene zaštite i očuvanja.

© Zavod za zaštitu prirode Srbije - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.